• Español
  • Suscripción

Consejos, actualidad, promociones, novedades...

Pons Químicas dóna 131 litres de productes a AFA Teulada

Pons Químicas dóna 131litres de productes de neteja a l’associació de familiars i amics de malalts d’Alzheimer, AFA Teulada, per cobrir les necessitats del Centre de Dia durant un any

Pons Químicas S.L. i l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer, AFA Teulada han signat hui un acord per a la donació de productes de neteja al Centre de Dia. L’acte ha tingut lloc este matí al mateix centre, on s’han donat cita Antonio Pons, administrador de l’empresa; Joana Vives, presidenta d’AFA Teulada; i l’alcalde de la localitat, Joan Bertomeu.
Donacio_Teulada1L’empresa i l’associació com a interessats i l’alcalde, com a testimoni, han signat el conveni en que s’estableix els termes de la donació. Pons Químicas S.A. va a lliurar un total de 131 litres de productes de neteja (detergents, suavitzants, sabó per a la vaixella, pel terra, etc.), quantitat que ve a cobrir les necessitats del Centre de Dia per un període d’un any. L’objectiu principal és col·laborar dins les possibilitats amb una associació que du a terme una important tasca social per a Teulada i la resta de la comarca amb l’atenció als malalts d’Alzheimer i altres demències.
Tal com ha expressat Antonio Pons, l’aportació de l’empresa pretén “fer un poc menys dura la difícil tasca que desenvolupa l’associació”. A més, ha destacat els esforços d’AFA Teulada en uns moments tan complicats com els actuals. Aquesta iniciativa forma part de la campanya “Pons Químicas juga net” que va començar a principis d’any amb la donació de 345 litres de productes a la Fundació Residència Nuestra Señora del Carmen de Pedreguer. A més, s’han dut a terme altres accions relacionades amb el món de l’esport com el patrocini del Gorgos C.F. Juvenil, i la col·laboració amb el club Volei Xàbia en l’organització de tornejos infantils. D’altra banda, Pons Químicas ha obert les portes als estudiants per tal que coneguen de primera mà els processos de fabricació dels productes, la maquinària i vegen en què es tradueixen les fòrmules químiques que estudien. Les visites a les instal·lacions serveixen també perquè els joves coneguen algunes eixides professionals de cara el seu futur laboral.
Donacio_TeuladaJoana Vives ha manifestat en l’acte la gratitud de l’entitat que presideix cap a Pons Químicas S.L., no només per la seua ajuda en forma de productes, sinó també “per haver vingut i fer així que tota la faena que fem en el centre es publicite i divulgue”. Segons ha indicat, el Centre de Dia de Teulada és l’únic amb una atenció especialitzada en tota la Marina Alta i té una capacitat per atendre 20 persones. Per últim, l’alcalde de Teulada-Moraira ha manifestat el recolzament institucional a l’associació perquè “es fa una tasca social de primera necessitat” com és estar al costat de la gent en els moments més durs, els que representa esta malaltia pels qui la pateixen i els seus familiars.
Una vegada signat el conveni, s’ha fet un recorregut per les instal·lacions, en què es desenvolupava un taller de manualitats organitzat dins del marc de la celebració, estos dies, de la Setmana de l’Alzheimer.