• Español
  • Suscripción

Consejos, actualidad, promociones, novedades...

Gorgos_CF_Juvenil

Pons Químicas renova el patrocini del Gorgos C.F. Juvenil

L’equip finalitza la lliga amb la possibilitat d’ascendir.

Pons Químicas S.L. ha renovat per un any més la col•laboració amb el Gorgos C.F. Juvenil, equip que milita en el grup onze de Tercera Regional. La directiva va rebre dissabte, abans de l’últim partit de la lliga regular, l’aportació de mans del director industrial de l’empresa, Antonio Pons.
L’aportació de Pons Químicas S.L. és de 1.000 euros que contribueixen a sufragar despeses que es produeixen durant la temporada. Després de guanyar dissabte al Villalonga (5-1), el Gorgos C.F. ha finalitzat la temporada en el segon lloc de la classificació, fet que el situa  amb possibilitats d’ascendir a Segona Regional Juvenil.

Des de fa anys Pons QuímicaGorgos_CF_Juvenils S.L. ha donat suport a diferents equips i activitats esportives no professionals perquè de sempre ha cregut en l’esport com una fórmula de creixement personal i transmissió de valors. El recolzament, com en aquest cas, va principalment dirigit a l’esport de base per incentivar i recompensar d’alguna forma, els esforços dels més joves.