• Español
  • Suscripción

Consejos, actualidad, promociones, novedades...

Visita instal•lacions de Pons Químicas

Alumnes de l’institut Antoni Llidó de Xàbia visiten les instal·lacions de Pons Químicas

visita_Antoni_Llido3Estudiants de l’insitut Antoni Llidó de Xàbia han visitat la fàbrica de Pons Químicas S.L. per conéixer la tasca que s’hi desenvolupa. Els alumnes, de 4art d’ESO i 1er de Batxillerat, han tingut oportunitat d’acostar-se als processos de fabricació que s’hi utilitzen per fabricar els detergents, sabons i altres productes de les línies de neteja per a la llar i pels professionals.

En total, han estat 32 els alumnes del Antoni Llidó que han recorregut les instal·lacions de Pons Químicas S.L. acompanyats per les professores Isa Salavert, de Física i Química, i Esther Galbis, de Física. Les explicacions de cóm es produeixen els detergents i sabons Asevi i Pons van córrer a càrrec de les caps VISITA_ESTUDIANTSdels laboratoris, que els van contar tot els processos que es fan a la fàbrica. Des de que les matèries primes arriben, fins que els detergents ixen, ja embalats en les seues caixes, passant per la formulació de cada producte, la fabricació dels envasos i l’exhaustiu control de qualitat.


La visita va incloure explicacions i pràctiques als laboratoris de control de qualitat i d’investigació i desenvolupament, moment en què els estudiants van recordar coneixements ja adquirits a classe i aprendre’n de nous. A més, el recorregut els va servir per conéixer el funcionament de maquinària puntera i algunes eixides professionals que desconeixien.